SVO 2 wint in de 1e helft

U.F.C. Noordpool 3 – SV Onderdendam 2 ●

UITSLAG: 0-5 ●


SV Onderdendam 2 ging dit weekend voetballen in Uithuizen. Ze mochten het opnemen tegen het 3e elftal van U.F.C. Noordpool. Omdat er van te voren duidelijk was dat de wedstrijd gevoetbald moest worden op nep gras was niet iedereen even enthousiast en werd de selectie van het 2e aangevuld met wat mannen van het eerste. Om zo toch voldoende voetballers bij elkaar te krijgen voor 90 minuten op kunstgras.

Met een sterk elftal begonnen Onderdendam goed aan de wedstrijd. Na 13 minuten stond het al 0-3! Job, Marten en Job scoorde de goals. Bas vond het nodig om vanaf de middenlijn een wereldgoal te maken en zette de 0-4 op het scorebord. Voor rust maakte Job nog even snel de 0-5.

In de rust zet Uithuizen het wat beter neer en wordt het een gelijkwaardigere wedstrijd. In de 2e helft probeerde Noordpool die vervelende 0 van het scorebord te krijgen maar was het Bas K (die zijn rentree maakte na lang blessureleed) die nog een paar ballen wist tegen te houden, en Bennie deed nog wat pogingen om de stand te veranderen. Maar het bleef 0-5. De scheids vond het 5 minuten voor tijd wel genoeg geweest en floot af. Groot gelijk want het was behoorlijk koud op de bank.

Leuke wedstrijd gezien met 2 compleet verschillende helften. Onderdendam 2 is nu de top 3 binnengekomen. Ze staan na 6 wedstrijden op 13 punten met 1 punt achter de koploper!


Doelpuntenmakers:
Job Veldkamp 3x
Marten de Boer 1x
Bas Bouwman 1x