SVO 2 weer eens 3 punten!

SV Onderdendam 2 – GEO 2 ●

Uitslag: 6-3 ●


Jaja dames en heren. De wonderen zijn de wereld nog niet uit! Het 2e elftal heeft na 7 wedstrijden eindelijk eens de 3 punten gepakt. Onder leiding van interim-trainer Kevin en assistent Bas werd een tactisch meesterplan bedacht om vv GEO 2 eens met de rug tegen de muur te zetten. “Gewoon 1x meer scoren als GEO!”.

Toen alle namen op het bord stonden konden de vedettes van het 2e de wei in. Met een warming up van 10 minuten leek er niet veel fout te kunnen gaan. Helemaal toen Job en Johan in het begin van de wedstrijd de 1 en 2-0 voor hun rekening namen. Vanwege de ongekende koud hadden we besloten om elke 15 minuten te wisselen. Stilzitten in de koud wordt immers niemand blij van.

Toen SVO 2 vanwege een tactische blunder van de trainer maar met 10 man in het veld stond leek GEO in de wedstrijd te groeien…. Het stond ineens 2-2?! Gelukkig kwam Harry Visser net zijn sportpark opgelopen. Er kroop weer rust in de ploeg en na een goed opgezette aanval van aanvoerder Johan schoot Marten de 3-2 tegen de touwen. Dat vond de scheidsrechter een mooi moment voor het rustsignaal.

In de rust was de sfeer goed. Er werd van 433 naar 442 geswitcht en de opstellingspuzzel werd weer gelegd. Iedereen werd eventjes op scherp gezet en de kou weer ingestuurd. Na een stroeve start van de 2e helft begon het allemaal ineens weer te lopen bij SVO 2. GEO beschikte niet over wissels en dat was te zien. Het was op bij de tegenstander van dienst.

De goals volgden elkaar snel op in het laatste kwartier van de wedstrijd. 4-2 en 5-2 door goals van Michael en Ivar. Ook nog aan de kant van GEO. Een vrijebal werd ingeschoten en Smeding kon de bal niet uit de goal houden. Michael scoorde de laatste goal van de middag. Hij kwam voor de 2e keer op het score formulier. Een heerlijk voetbal weekend op Sportpark Harry Visser. Helemaal toen we na de wedstrijd ons in de kantine verzamelden voor een WK potje.

Bedankt voetbal vrienden, en tot de volgende keer!

Doelpuntenmakers:
Job 1x
Johan 1x
Marten 1x
Ivar 1x
Michael 2x