SVO 2 wint van VV Eenrum

SV Onderdendam 2 – VV Eenrum 2 ●

UITSLAG: 4-0 ●


Met FIFA-commentaar van Sierd de Vos (S) en Jeroen Grueter (JG)

JG: Ik heb er weer zin in Sierd én dit wordt me wel een wedstrijdje vandaag zeg….

S: Kijkend naar de basiself waarmee SVO zo dadelijk mee gaat beginnen.. Het wordt een 4-3-3  vandaag in de deze ontmoeting. Jeroen, is dat niet wat riskant?  

JG: Jaa, ik vind het wel meevallen hoor.. 4-2-4 en 3-4-3 vind ik riskanter.. en bovendien er zijn genoeg  teams die in het verleden grote successen hebben behaald met 4-3-3.. 

‘1 S: Aftrap 1e helft…

‘2 S: Raakt onderweg een speler, het is een inworp..

‘6 S: Bennie Berghuis… .. Geert van Duinen.. .. over de vleugel.. lang balbezit nu.. en nu goed opletten  of er ergens een gaatje valt… Hendrik Damstra.. .. .. Jaco van Leeuwen.. ehhh… toch niet… de  tegenstander heeft de bal veroverd.

10 S: Johan Groenveld.. .. hij laat zich als aanvaller terugzakken om de bal te halen.. 

’21 S: Hendrik Damstra.. goeie lob richting die aanvaller… volgende keer beter timen.. het is  buitenspel. JG: Oeiiii.. dat scheelde maar een haartje, maar hij wordt buitenspel gegeven. Het zag er wel  gevaarlijk uit. 

’28 S: Hij speelt em naar de flank.. .. de inworp is voor Eenrum 

’32 S: Een steekpass in de ruimte.. ha ha.. die is dan meestal voor.. .. Wubbo Ockels.. ’34 S: Ze zetten de tegenstander onder druk en veroveren de bal..  

’35 1-0 Marten 

S: Bas Bouwman… ze laten de bal daar snel rond gaan.. korte pasjes.. korte tikkies.. nú kunnen ze  voorkomen! DE BOERRRRR… BOEM KOEKOEK! Wat een doelpunt! Wat een aanval zeg, heerlijk die  korte pasjes! Tikkie taka taka taka en raak! 

JG: Jaa, het ziet er zo gemakkelijk uit hè Sierd.. zoals ze die bal rond laten gaan, maar makkelijk dat is  het zeker niet. 

’38 S: Geert van Duinen.. een mooie kans.. hard schot… maar geweldig mis.. 

JG: Pff.. Helaas plaatste hij hem net iets te hoog, maar misschien had ie z’n bril vergeten.. of had ie  een vuiltje in z’n oog.. 

S: Een hele prullenbak in z’n oog.. 

’40 2-0 Geert  

S: Johan Groenveld.. .. .. Marten de Boer.. .. én start de brommer maar.. Brrrrrrrmmmmmmm…….  Een voorzet richting 2e paal….. .. ohhh wat een schitterende goal! DIT IS KUNST! APPLAUS voor deze  sublieme kopbal!  

JG: Dit is geniaal.. miraculeus!  

S: Acrobatisch.. atletisch.. briljant.. CIRCUS! Hiervoor kom je naar het Sportpark.  JG: Jaaaa, subliem! Wát een meesterlijke goal. Zo zie je ze maar een paar keer per seizoen. Een  doelpunt om in te lijsten. 

’43 S: Dennis van Duinen.. .. Herben Haan.. .. Rudy Jonkman.. .. een sluwe steekpass.. .. Bennie  Berghuis.. de speler wordt geholpen.. .. enn daar heeft ie de bal veroverd.. 

’45 S: Dat is het fluitsignaal voor de rust.. de stand is 2-0..


’46 S: Ik ben benieuwd wat de 2e helft brengt. 

JG: Jaa Sierd, we hebben in ieder geval weer afgetrapt.. 

’49 S: Ruimte op de vleugel.. het lijkt wel het heelal.. 

JG: Jaa! Maarrrr Dennis Smeding was wakker en pakt de bal! 

’52 S: Hendrik Damstra.. Hij schiet!.. .. Nee.. ..dit is een parodie op een schot..

’57 S: Brrrrrrrrrr Stephan Siepel op de brommer… Ach… Kijk die verdediger es rennen daar.. 

’60 3-0 Marten 

S: Goed de bal afgepakt.. .. Marten de Boer.. .. van dichtbij! Jahaa GOAL, DOELPUNT! Dat is 3! JG: Dat is erg prettig.. tenminste.. als jij dat doelpunt gemaakt hebt natuurlijk.

’68 S: Johan Groenveld.. .. ha ha haa.. .. hocus pocus.. wat een tovenaar! 

’70 4-0 Bas 

S: Kunnen ze profiteren van deze onderschepping.. Bas Bouwman.. .. .. JAA daar is het doelpunt,  KOEKOEK! Wat zeg ik.. de tegenpartij… 1 halen 4 betalen!! 

JG: Wat een heerlijke actie was dat.. moet je kijken.. hoe lang ie aan de bal mag blijven, geen  verdediger die echt ingrijpt… Jaa.. en dan komt het moment om af te ronden. En dat pakt ie met 2  handen aan.. 

’73 S: Alle ruimte op de flank… .. Robert Henkelman… gaat dit wat worden?.. Voorzet onderschept… 

’75 S: Nou.. het thuisteam maakt zich klaar voor een wissel. 

JG: Inderdaad Sierd, de invallers staan al klaar en zullen worden ingebracht.

’81 S: De verdediger wordt het bos ingestuurd.. Jaa.. figuurlijk dan hè.. want er mogen natuurlijk geen bomen op het veld staan.. We hebben nog 9 minuten te gaan..  

’83 S: Ger Jan van der Laan.. sterk verdedigd, maar wel ten koste van een inworp..

’87 S: Ennnn gassen langs die zijlijn…. Die voorzet kon makkelijk worden verdedigd…

’93 S: Hij fluit voor het einde van de wedstrijd.. Ze hebben vandaag hun winnaarsmentaliteit  getoond.. Ze gingen er vol voor! 

JG: Jaa.. en dat is een hele goeie eigenschap. Het was inderdaad het grote verschil tussen beide  ploegen vandaag.  S: Dames en heren, jongens en meisjes… Mede namens mijn collega Jeroen Grueter, bedankt voor  het kijken en graag tot de volgende keer.

Doelpuntenmakers:
Marten de Boer 2x
Geert van Duinen 1x
Bas Bouwman 1x