Onderdendam 2 pakt door

Middelstum 4 – SV Onderdendam 2 ●

UITSLAG: 1-3 ●


Vrijdagavond, de Algemene Ledenvergadering. Beide teams spraken hun ambities uit voor het aankomende seizoen. En ook bij het tweede is het woord “Kampioen” gevallen. Dus moest er net als vorige week gewonnen worden. Vanwege maar liefst 6 blessure gevallen bij SVO 2 sloten Rick, Marten en Daan aan.


De wedstrijd gaat gelijk op en het blijft lang 0-0. Dennis S moet na 30 minuten de handschoenen aan Rudy geven vanwege een blessure. Kort daarna vindt Bas het wel mooi geweest met die gelijke stand en ramt die de bal via de onderkant van de lat in de goal van de Middelstummers. Helaas blijft dit niet lang zo want na een flinke tackel in de eigen 16 wijst de man met de fluit naar de middenstip en wordt de penalty benut. Zo kwam de 1-1 op het scorebord, dit was tevens ook de ruststand.


De thee viel in de smaak bij de mannen van Onderdendam want in de tweede helft kreeg het de overhand. Een fraaie langebal van Daan kwam aan bij Marten. Marten kwam 1 op 1 met de keeper en maakte de goeie keus. 1-2! Middelstum moest iets gaan forceren en daardoor ontstonden er ruimtes voor SVO en scoorde Leon de 1-3.

Doelpuntenmakers:
Marten de Boer 1x
Bas Bouwman 1x
Leon Engelage 1x