SVO 1 wint in Zoutkamp

vv Zeester 2 – SV Onderdendam 1 ●

Uitslag: 2-8 ●


De heren van het eerste elftal hebben een goede start gemaakt in het bekertoernooi. Er werd met maarliefst 2-8 gewonnen van de Zoutkampers.

In de eerste helft kwamen de SVO’ers met goed veldspel op een 0-2 voorsprong. Door goed druk te zetten kwam vv Zeester 2 er nauwelijks aan te pas. Toen er tijdens een corner voor SVO niet goed werd omgeschakeld kwam Zeester gelijk voor de goal en wist hun 1e kans ook gelijk te verzilveren. Toch lieten de Onderdendammers zich niet van de wijs brengen en gingen met een 1-4 voorsprong aan de thee.


Na rust kregen de heren uit Zoutkamp een penalty mee. Zij scoorden en zette de stand op 2-4. Maar ook dit was geen reden tot paniek aan de kant van de Onderdendammers. Er werd wederom goed veldspel vertoond en de stand liep op tot een 2-8 voorsprong. Nog een speciale vermelding voor de 2-7: Een zeer fijne assist van KJ werd vakkundig afgerond door Ivar. Een goal waarbij de assist misschien wel mooier was dan het doelpunt zelf.

Leuk om te zien dat jullie allemaal afgereisd waren naar Zoutkamp, supporters bedankt! Zaterdag gaan we alweer verder met het bekertoernooi. Dan ontvangen we het 16e elftal van The Knickerbockers 16 op ons eigen sportpark. Tot dan!


Doelpuntenmakers:
Ivar Koerts – 3
Bas Bouwman – 3
Daan Jensma – 1
Michael Snoek – 1