SVO 1 oefent tegen SV TEO

SV TEO 2 – SV Onderdendam 1 ●

Uitslag : 2-1 ●


Na een lange corona/zomerstop mochten de mannen weer eens 90 minuten lang achter een bal aanrennen. We mochten op bezoek komen bij Ten Post voor een oefenpotje. Om half 12 verzamelen bij de kantine bleek voor sommigen nog wat vroeg. Na de warming-up droop het zweet al overal. Want het was warm, heel warm. Maar we hadden er zin in! Dat was ook te zien!


Onderdendam begon sterk aan de wedstrijd. Waar in de begin fase veel duels werden gewonnen op het middenveld. Bij deze fase kwamen ook veel opgelegde kansen kijken, maar goals bleven uit. Na 2 goeie kansen schiet kansen had Michael nog genoeg overzicht om met de buitenkant van de voet Ivar een 120% kans op te leggen. 0-1!


Na een snelle 0-1 viel vlak voor rust ook de 1-1. Dit gebeurde na een instap fout van Kevin, Stefan kon er ook niet meer bij. En Niek kon alleen maar balen… Na de koude ranja mochten we met de zon in de rug aan de 2e helft beginnen. Na een paar grote kansen kregen we de deksel op de neus. Teo scoort de 2-1. Veel kansen gehad. Weinig goals gemaakt. Hier gaan we de komende tijd aan werken.


@sv.teo bedankt voor de oefenwedstrijd! Volgende keer bij ons?

Doelpuntenmakers:
Ivar Koerts – 1