Strijdbaar SVO blijft puntloos

Oranje Naussau 6 – Onderdendam 1 ●

UITSLAG: 2-0 ●


Op 17 september heeft Onderdendam 1 ook het laatste beker potje van dit seizoen niet weten te winnen. Het 6e elftal van CVV Oranje Nassau bleek met 2-0 te sterk. Voor de wedstrijd was er nog wat gedoe over de tenue’s. Tot de verbazing van de gastheren speelde ook SVO in het Oranje. Dit werd vakkundig opgelost met het dragen van blauwe trainingshesjes. Toen we eenmaal wouden beginnen vond de scheids dat alle verplaatsbare doelen eerst buiten de omheining gezet moesten worden. Nadat we dat allemaal met veel beleid hadden geregeld konden we los!

De op woensdag geblesseerd uitgevallen Michael liet vandaag schieten en ook Arjan sloeg deze wedstrijd over. Zijn knie was nog niet hersteld van de vorige keer op kunstgras. Stefan maakte zijn langverwachte rentree weer voor SVO.

Met Stijn in de spits kon Onderdendam veel voetballen, ook in de laatste fase ging de bal goed rond. Helaas kwamen er geen grote kansen. Waar Onderdendam een prima 1e helft draaide met beleving, gezonde agressie en kansen, deden de mannen van Oranje Nassau iets wat SVO niet deed. Scoren. Hierdoor kwamen de mannen van Oranje Naussau op 1-0 voorsprong.

In de rust werden we voorzien van 2 traytjes thee en kwamen we tot de conclusie dat het zeker wel mogelijk was om hier een resultaat te behalen. De intensiteit was al een stuk hoger dan de 2 voorgaande wedstrijden. Dat was ook 1 van de punten waar we ons de afgelopen trainingsweek mee hebben beziggehouden.

In de beginfase van de 2e helft was SVO 1 de betere partij, maar bleven de goals uit. Ondanks een stuk meer mannelijkheid dan vorige wedstrijden werd de inzet van de Onderdendammers niet beloond en scoorde Oranje Nassau in de “alles of niks” fase van SVO nog de 2-0.
Daarmee sluit SVO een matig bekertoernooi af met 1 punt. Onderdendam 1 wordt 4e en dus laatste in de poule. Oranje Nassau wordt 1e in de poule en bekert dus verder, succes mannen!

Na de wedstrijd dropen veel mannen af en doken optijd in hun eigen bed. Een handje vol diehards besloot om nog even richting cafe de doos te gaan. Daar werd nog gescout en werden ook de eerste onderhandelingen gestart, maar voorals nog kunnen we daar nog niks over zeggen.

Tot volgende week, dan begint de competitie met 2 thuis wedstrijden…

Doelpuntenmakers:
Niemand : )