Goed begin voor SVO 1

ZEC 2 – SV Onderdendam 1 ●

Uitslag: 1-3 ●


De heren van Onderdendam 1 hebben afgelopen weekend de eerste overwinning van het nieuwe seizoen gepakt. Er werd met 1-3 gewonnen van het tweede elftal van v.v. Z.E.C..

Job sloot aan vanuit het 2e omdat Ivar de wedstrijd aan zich voorbij moest laten gaan. Hij zat nog vast op het griekse eiland Corfu vanwege een gecancelde vlucht. Bij gebrek aan keepers was het Yordi die zich op offerde als doelman. Dit betekende dat Yordi na dik een jaar lid te zijn, zijn eerste minuten heeft gemaakt voor SVO 1! Yordi van harte!

In de eerste helft probeerde SVO 1 veel druk op de tegenstander te krijgen en zelf de bal in de ploeg te houden. Dat lukte vrij aardig en resulteerde in een mooi gecontroleerde eerste helft van de wedstrijd. In de spits was het Niek alias Sniper die zijn harde werken bekroonde met een doelpuntje. Zo was de stand tijdens de thee 0-1 voor de Onderdendammers.

In de beginfase van de 2e helft begonnen de Onderdendammers weer erg sterk. Toch zakte dit in het laatste half uur wat weg. Precies toen ZEC 2 wat sterker leek te worden deed Stijn wat terug en maakte er 0-2 van. De assist van Daan mocht er ook wezen. (Zie video). Kort daarna was het Daan zelf die voor de 0-3 aan mocht leggen. Hij bleef rustig en zette zichzelf daarmee op het wedstrijdformulier.

De slotfase van de wedstrijd werd wat rommelig aan de kant van de SVO’ers. Richting het einde van de wedstrijd scoorde ZEC dan ook vanuit een vrijetrap. Dat was ook de eindstand. 1-3.

Een zeer bruikbare wedstrijd waardoor de SVO’ers met geslepen messen de poulefase van het bekertoernooi in kunnen gaan!


Doelpuntenmakers:
Niek Wiersum – 1
Stijn Helmholt – 1
Daan Jensma – 1