Dames doen zichzelf tekort


Afgelopen vrijdag werd de 2e toernooi avond voor het 7×7 vrouwen 18+ afgewerkt. Deze keer was het Zandeweer die de wedstrijden mocht organiseren. Vanwege blessures reisden we met een selectie van 9 meiden af naar Zandeweer. Marleen en Willianne kwamen ons natuurlijk wel gewoon aanmoedigen.

We begonnen gelijk tegen de meiden uit Zandeweer. We wisten dat dit een goed team was en waren dus al een beetje voorbereid op wat komen ging. Ondanks de 4-0 verlies partij vond coach Kevin dat er bij vlagen best goed spel te zien was.

De 2e wedstrijd was tegen de girls van Wagenborger Boys, vorige keer verloren we daar nipt van dus de meiden waren scherp! Lang waren het de Onderdendammers die de dienst uit maakte. Er waren veel kansen op de 1-0 maar die bleef lang uit…. De deksel kwam op de neus want Wagenborger maakte hun kansen wel af. We werden nog geholpen door een verdediger van Wagenborger die de bal in het verkeerde doel werkte. Maar het zat er niet in. 1-3 verloren.

De 3e pot was tegen het “McDonald’s team” beter bekend als VV Farmsum. Het was weer SVO die goed voor de dag kwam maar zichzelf niet beloonde…. De paal en lat werden meermaals geraakt en als die dan niet geraakt werden was het de keeper van Farmsum die de bal uit de goal wist te houden! Frustrerend maar het gaat om goals, die maakte de tegenstander wel. 4 zelfs. Jeska maakte nog een ere treffer! 1-4.

Dan de laatste, tegen VV WEO Vrouwen 1. Onder leiding van publiekslieveling “Machooo!”. Daar hadden we onze zinnen op gezet, en dat was te zien! Beide teams waren gebrand om te winnen maar SVO trok aan het langste eind! Caroline schoot de 1-0 tegen de touwen! De technische staf was wederom tevreden, de uitslagen waren wat geflatteerd en als we de puntjes op de “i” kunnen zetten gaan we nog flink wat punten pakken!

Het was mooi om te zien dat we weer in grote getallen uitgelopen waren om onze meiden aan te moedigen. Bedankt voor de gezelligheid v.v. Z.E.C. dat maakt zo’n vrijdag avond nog leuker! Op naar de volgende speelronde! 12 mei in Delfzijl.


Uitslagen:

SVO – ZEC 0-4
SVO – Wagenborger Boys 1-3
SVO – Farmsum 1-4
SVO – WEO 1-0


Doelpuntenmakers:

Jeska van der Veen – 1
Caroline Vriezema – 1
E.D. Wagenborger – 1