Clubhelden actief bij SVO


Mist u het ook? Sociaal contact, een schouderklopje of juist een schreeuw om aandacht! Het is bij de plaatselijke voetbalclub in Onderdendam niet anders. Het is er stil en het veld ligt er verlaten bij. U moet weten dat er in de kelderklasse niet alleen maar gespeeld wordt om het spelletje. Het gaat om alles erom heen. Met maar één doel…. Plezier, sociaal contacten

Waarom kies je dan voor voetbal hoor ik u zeggen. Hier op het veld! Daar is iedereen gelijk! Ben je nu bouwvakker, timmerman, directeur, wethouder of zit je de hele dag op een bureaustoel! Het maakt niet uit. Voetballen verbindt… Dat mis je dan op een zaterdag. Sociaal contact! Binnen de club heb je altijd leden die iets extra’s doen. Niet voor de schouder klopjes maar omdat ze hun leden iets willen bieden. Deze week waren het de bestuursleden!


Afgelopen week brachten Marten en Dennis de nieuwe trainingspakken rond. Niet omdat ze dit moesten maar stiekem om iedereen even te zien. Vanochtend waren er drie mannen bezig met het bouwen aan de toekomst. Dhr. Van Leeuwen voor de foto’s en de sfeer. Haan voor het temperen van de verwachtingen en De Boer voor zijn vakkundigheid. Waar iemand anders denkt aan even verder slapen stonden zij in de regen de overkapping te plaatsen. Met hun blik over het veld en de gedachten afdwalen naar wederom een draak van een wedstrijd. Waarbij we lachend om wat er ook gebeurd was onder een overdekt stukje terras terugblikken op weer een wedstrijd en werkweek.

Mannen bedankt! Niet alleen voor jullie inzet met ook voor het gebaar! Blijf gezond, pas op jezelf en hopelijk tot snel.