Voorbereiding SVO afgesloten

Met een bekerwedstrijd tegen LEO 2 werd afgelopen dinsdag de voorbereiding afgesloten. Ondanks een prima inzet, werd helaas verloren met 2-5. Het vertoonde spel beloofd echter veel goeds voor dit seizoen.

Na drie bekerwedstrijden zit de voorbereiding van SVO erop. Thuis werd gelijkgespeeld tegen VVSV ’09 2 (2-2), werd verloren van KRC 1 (1-4) en uit werd, zoals eerder genoemd, verloren van LEO 2 (2-5).

Vooral in de laatste wedstrijd was duidelijk te zien dat de vorm eraan zit te komen. Er werd gestreden voor iedere meter en vooral in de eerste helft werden tal van kansen gecreëerd. LEO beschikte echter over een goede doelman die diverse reddingen verrichte. Met een 1-1 stand werd de thee opgezicht. Vijf minuten in de tweede helft stond het echter al 1-4, waardoor alle hoop op een goed resultaat verdwenen was. Uiteindelijk bleef de schade beperkt (2-5).

De wedstrijd tegen KRC 1 (1-4) was er één om snel te vergeten. Er werd weinig inzet getoond, duels werden vrijwel allemaal verloren en er werden weinig kansen gecreëerd. Alleen in de eerste wedstrijd werd een punt gepakt, zij het enigszins gelukkig.
Al met al een goede voorbereiding met een duidelijke stijgende lijn.

Aanstaande zaterdag begint de competitie voor SVO thuis tegen de Lauwers 2. De wedstrijd begint om 14.30 uur. Publiek is van harte welkom om het team aan te komen moedigen. Barman Albert staat voor u klaar met een hapje en een drankje.