SVO komt net tekort tegen Knickerbockers

Na een goede pot voetbal is SVO er niet in geslaagd punten te pakken tegen The Knickerbockers. Door een vroeg tegendoelpunt gingen alle punten zelfs mee naar Groningen (0-1). Dit ondanks een overwicht voor SVO. De start van de wedstrijd was voor The Knickerbockers. Het team had het overwicht en wist enkele kansen te creëren. SVO stelde daar weinig tegenover en kon geen vuist maken. Door een misverstand in de verdediging kwam SVO daarna knullig op achterstand (0-1). De achterstand maakte de spelers van SVO echter wakker en vanaf dat moment was SVO de betere partij. Erg veel kansen waren er helaas niet. Alleen Klaas Jan Veldkamp kreeg een tweetal goede kansen, maar hij wist deze niet in doelpunten om te zetten.

Zo werd de thee opgezocht met een minieme achterstand.In de tweede helft hadden de spelers van The Knickerbockers niet veel meer te vertellen. De energie was er wel uit en er werd weinig actie door het team ondernomen. SVO wist wel aardig te combineren, maar het kon geen vuist maken. Dit kwam mede door de sterke verdediging van The Knickerbockers. Grote kansen bleven in de tweede helft dan ook uit. Peter v/d Helm, Sietse Vening en Jaco van Leeuwen probeerden het nog van afstand, maar ook dat had geen succes. Zelfs een rode kaart aan de kant van The Knickerbockers leverde geen uitgespeelde kansen op.Zo verliest SVO dus haar eerste wedstrijd dit seizoen. Een zure nederlaag, aangezien het team vrijwel geen kansen heeft weggegeven. Volgende week volgt een nieuwe kans op een overwinning, wanneer Zevenhuizen 1 de tegenstander is.

Opstelling SVO
Björn Beenes; Wiebe Zwerver (Jogchum Rooda), Dennis van Duinen (Henk de Groot), Dennis Smeding (Willard Havinga), Herben Haan (Christian Visser); Jaco van Leeuwen (Albert Plieger), Sietse Vening (Peter van der Helm), Klaas Jan Veldkamp, Hendrik Damstra; Job Veldkamp, Niek Bern Haan (Harry Visser)

Doelpunten
27′ The Knickerbockers 0-1